about

Allround grafisch ontwerper met oog voor detail

Allround grafisch ontwerper met oog voor detail

Image

Na een opleiding aan de Design Academy Eindhoven ben ik in verschillende facetten van mijn vak werkzaam geweest. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot allround (web)ontwerper en beheers ik het hele proces van concept tot eindresultaat. Naast het ontwerp verzorg ik ook de technische uitwerking, realisatie, onderhoud en ondersteuning. 

Kenmerkend voor mijn ontwerpen is een subtiele eyecatcher met een knipoog, zoals in mijn eigen bedrijfsnaam. Ik maak mijn ontwerpen altijd persoonlijk passend, met een opvallende twist en bovenal visueel aantrekkelijk met oog voor detail. Ik houd ervan om klanten nauw bij het werk te betrekken. Daarom zorg ik dat ik altijd goed bereikbaar ben en houd ik regelmatig informeel contact.

Image
Wil je meer weten?
ImageImage
ImageImage

advies en inspiratie • creatieve oplossingen vanuit een helder concept • oog voor detail • kritische blik op de inhoud

ImageImage
ImageImage
Astrid Janssen combineert in haar werk en aanpak twee opvallende kwaliteiten: sprankelend en robuust. Dat garandeert creatieve oplossingen op basis van hoogwaardige ordening en analyse. Ik zou haar de meest complexe klussen toevertrouwen. 
jancees westering - coach
Astrid heeft ons geweldig geholpen met een nieuwe website voor onze huisartsenpraktijk. Ze is creatief, behulpzaam en luistert goed naar je eigen ideeen en wensen. Daarnaast ontzorgt ze en neemt je zo veel werk uit handen. Een echte alleskunner op het gebied van websites maken.
jan stinissen - huisarts